Itsenäisyyspäivän juhlan järjestelyt muuttuvat

Itsenäisyyspäivän lupauksenannon ja juhlan järjestelyt muuttuvat pahentuneen koronatilanteen vuoksi!

Kuokkalan Vetehisten lupauksenantotilaisuus järjestetään ulkona Kuokkalan kirkon rappusten ja ”tapulitorin” läheisellä alueella, jossa uudet ja ikäkautta vaihtavat partiolaiset antavat partiolupauksen.

Tilaisuus alkaa klo 12 ja kestää noin tunnin. Maanantaille on luvattu kunnolla pakkasta, joten pukeuduthan lämpimästi. Voit laittaa partiohuivin näkyville ja jos mahtuu, niin voit halutessasi virittää partiopaidan toppavaatteiden päälle.

Tilaisuuden ohjelmassa ovat ikäkausien lupauksenannot, pieni puhe sekä kiitosten ja ansiomerkkien jako. Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa ja lämmintä juotavaa.

Halukkaat voivat osallistua kirkossa järjestettävään jumalanpalvelukseen, joka alkaa klo 11. Seuraathan aktiivisesti kirkon ohjeistusta koronaturvallisuuteen ja järjestelyihin liittyen: https://www.jyvaskylanseurakunta.fi/uutiset/-/news/95276630/

Muistathan käydä ilmoittautumassa KuVen tilaisuuteen Kuksaan 4.12.2021 mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=47163

Tule tapahtumaan vain terveenä! Suosittelemme maskin käyttöä tapahtumassa 12-vuotialle ja sitä vanhemmille. Pidä myös ulkona turvavälit tapahtuman aikana.

Läheiset ja kaikki partiosta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Artikkelin kuva: Patricia Puhakka / Kuokkalan Vetehiset